Discount vouchers available storewide!
Free Grab Delivery & Lalamove for order above RM1000! (For Klang Valley customer)
RGB LED Lighting Mampu Milik Untuk Rakyat Marhaen

Hai semua, since semalam banyak barang baru restock saya ada ternampak GVM 800D yang dah restock berapa kali pun saya tak ingat, sebab featurenya yang canggih dan harga yang agak mampu milik, ramai customer-customer kami datang bertanyakan tentang GVM 800D ini. 

Kelebihan GVM 800D: 

1) Saiz Yang Kecil

Saiz untuk GVM 800D ini hanya 8”x7” inci je tau! Selain ringan dan senang dibawa ke mana-mana, 800D ini juga diperbuat daripada kualiti yang bagus.

2) RGB Je Ke?

Kalau beli 800D ni jangan pulak korang cakap “dia ada RGB je, lampu biasa tak ada”. Ini kerana 800D ini bukan sahaja ada fungsi RGB yang menawarkan banyak warna lampu, sebenarnya korang pun boleh guna 800D ni macam LED biasa, dengan tukarkan daripada 3200 kelvin kepada 5600 kelvin. Berbaloi tau!

3) Dengan LCD skrin!

800D ini yang tambahkan best lagi sebab dia ada LCD skrin yang anda boleh rujuk amaun sebenar freightin dan temperature korang masa korang sedang guna lampu. Untuk kawal setting pulak, korang hanya perlu download app yang disediakan dan korang ready to go! Dengan adanya apps tu, senang untuk korang kawal sebab dihujung jari dan boleh kawal semua lampu pada masa yang sama!

4) Praktikal dengan kehadiran 2 knobs

1 untuk brightness dan lagi satu untuk temperature. Memudahkan korang semua untuk adjust sekiranya perlu semasa shooting!

5) Didatangkan sekali dgn bersama DC wall adapters

 

Feature GVM 800D: 

  • Lampu video Dilengkapi dengan fungsi kawalan aplikasi mudah alih.

  • Dua Cara Output: Mod pertama ialah suhu warna antara 3200K dan 5600K. Mod kedua yang membolehkan anda melaraskan output rona dan ketepuan warna merah, hijau dan biru daripada 0% kepada 100%

  • RGB 800D-2L menyokong mod kawalan Master dan Slave

  • Ia Terdiri daripada 168 LED beads dan 84 RGB beads. 

  • Running hour lebih daripada 100000 jam

  • Pilihan Kuasa AC/DC: Lampu panel LED boleh menggunakan dua mod untuk kuasa, anda boleh menggunakan penyesuai AC dan bateri Sony F750/970 (tidak termasuk) untuk membekalkan kuasa luaran atau dalaman.

  • Sistem kestabilan: 360° rotating u-bracket

GVM 800D ini didatangkan dalam 1 light kit, 2 light kit dan 3 light kit. Korang boleh beli sesuai dengan budget dan keperluan korang. Range harga pula bermula daripada RM448-RM1528.

Untuk info lanjut mengenai GVM 800D ni, korang boleh klik pautan di bawah tau!