Discount vouchers available storewide!
Free Grab Delivery & Lalamove for order above RM1000! (For Klang Valley customer)
Menarik! Koleksi Ring Light yang Korang Wajib Grab!

Ring light merupakan aksesori yang penting untuk menghasilkan video atau live streaming kerana ia memberikan bantuan pencahayaan sesuai dengan keinginan kita. Ini kerana persekitaran kita dalam rumah yang memerlukan kita untuk kerja dari rumah mempunyai pencahayaan yang minima. Oleh itu hari ini GS Studio ingin berkongsi beberapa jenis ring light yang korang perlu grab! 

  1. BEIKE QZSD 10IN RING LIGHT

Beike QZSD 10” Ring Light ini bersifat LED dimmable oleh itu boleh dimalapkan mengikut kesesuaian anda. Reka bentuk LED sebanyak 120pcs dan suhu warna sehingga 3200-5500K juga datang dengan 3 warna mod cahaya yang boleh ditukar yang terdiri daripada putih, kuning hangat, putih hangat. Setiap mod pencahayaan mempunyai 10 kecerahan yang dapat disesuaikan, ia dapat memenuhi pelbagai keperluan kesan pencahayaan anda. Ra > 90, menjadikan pencahayaan lebih realistik untuk menunjukkan ketepatan warna.

Ciri-ciri: 

10 Inch Ring Light & USB Powered: Cahaya berbentuk ring light dapat membuat kesan bukaan bulatan, yang akan menjadikan mata anda lebih menarik. Ring light ini digunakan dengan menghubungkan dengan kabel USB dan mudah diakses ke mana-mana port USB seperti komputer, komputer riba, penyesuai kuasa, power bank, dan lain-lain. Sangat mudah digunakan.

Ball Head & Tripod Stand: Ring light didatangkan sekali bersama dengan metal ball head yang boleh berputar 360 °, anda dapat menyesuaikan sudut dengan bebas mengikut keperluan sudut anda. Dilengkapi dengan tripod yang diperbuat daripada bahan yang berkualiti tinggi, mudah alih dan ringan.

Lebih Banyak Fungsi: Juga didatangkan sekali dengan lubang skru 1/4 inci tambahan, ia boleh dilekatkan pemegang atau cermin telefon pintar. 

Dengan ring light ini, anda akan kelihatan sempurna dalam foto atau video, digunakan secara meluas dalam potret, streaming langsung, foto selfie, solek, pengajaran dalam talian, rakaman video, dll. Sesuai untuk semua keperluan untuk mengisi cahaya persekitaran.

 

Spesifikasi:

- Bahan Utama: Plastik

- Bekalan Kuasa: USB

- Kuasa: 13W

- Input Semasa: 110mA

- LED: 120 keping

CRI: Ra > 90

Suhu Warna: 3200K-5500K

Julat Peredupan: 10% -100%

Diameter Luar: 26.0cm / 10.2in

Diameter Dalam: 19.0cm / 7.5in

Untuk info lanjut mengenai Beike QZSD Ring Light 10", anda boleh klik disini! 

2) ULANZI VIJIM VL64

Diffuser 3D yang berbentuk melengkung tidak menyilaukan dan mempunyai persepsi cahaya yang ditingkatkan menjadikan sumber cahaya yang lebih halus dan pencahayaan selfie tahan lama.

Mempunyai pemasangan mikrofon, menyelesaikan masalah pencahayaan dan suara semasa melakukan vlog.

Terdiri daripada 64 manik lampu berhampiran cahaya semula jadi, dengan CRI ≥ 95.

Pemasangan cold shoe serasi dengan lebih banyak peranti

Ring light ini terdiri daripada 3 warna yang boleh diubah suai sesuai mengikut keperluan iaitu warna warm light, soft light and white light dan suhu cahaya sehingga 3200-5600K. Ring light ini juga didatangkan bersama built-in Lithium battery dan mudah dibawa ke mana-mana sahaja. 

Untuk info lanjut mengenai Ulanzi Vijim VL64 Ring Light, anda boleh klik disini!